Kernteam

Bart Hartman

Initiatiefnemer en voorzitter bestuur

Bart heeft ruim 30 jaar ervaring als (maatschappelijk) ondernemer in verschillende sectoren, in Nederland en ontwikkelingslanden, inclusief machinebouw, medische producten, e-procurement, goede doelen sector, microkredieten en zonne-energie systemen voor gezinnen in ontwikkelingslanden.

Karin Laglas

Bestuurslid

Karin heeft een jarenlange ervaring in het brede spectrum van bouw en vastgoed. Haar meest recente fulltimebaan was directievoorzitter van woningcorporatie Ymere. Daarvoor was zij onder meer decaan van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft en werkte zij bij OVG Projectontwikkeling, Rodamco Europe en MAB Groep.

Eelko Korteweg

Bestuurslid

Eelko heeft ruime ervaring in de vastgoedsector, zowel in Nederland als Oost-Europa. Hij was als directeur betrokken bij het opzetten en uitbouwen van Greystar in Nederland. Daarvoor werkte hij onder meer bij Peak Development, ING Real Estate Development, Uniball-Rodamco en DTZ.

Hieke Bakker

Directeur

Hieke heeft ruim 20 jaar ervaring in project- en gebiedsontwikkeling voor woningen. Zij werkte als Teammanager Ontwikkeling bij wooncorporatie Ymere, waar zij aan de roer stond van vele vernieuwende ontwikkelingen in de Metropool Regio Amsterdam. Daarvoor werkte zij bij AM en de Gemeente Almere en was docent Stedelijke Strategie aan de Academie van Bouwkunst.

Lydia Buist-Izelaar

Projectdirecteur

Lydia heeft langdurige ervaring met gebiedsontwikkeling, zowel met procesmanagement, strategie, financiën als algemene leiding. Naast haar parttime rol bij Stichting Cokopen is zij als projectdirecteur bij de gemeente Schiedam verantwoordelijk voor een grote gebiedsontwikkeling.

Als gedreven en ervaren team werken we aan een effectieve oplossing voor de 1 miljoen mensen die klem zitten op de woningmarkt.