Stichting Cokopen wil graag middensegment huur- en koopwoningen kopen van ontwikkelaars

Stichting Cokopen

Stichting Cokopen is in 2022 opgericht door Bart Hartman (maatschappelijk ondernemer) en Karin Laglas (voormalig directievoorzitter van woningcorporatie Ymere) om woningen te realiseren die langdurig beschikbaar en betaalbaar zijn voor huishoudens met een middeninkomen. En anders dan huurders, bouwen Cokopers vermogen op. Met deze oplossing zijn wij uniek in Nederland.

Aantrekkelijke partner

Een samenwerking met Stichting Cokopen kan in deze uitdagende tijden helpen om projecten financieel haalbaar te maken. Bij de huidige rentestand kan Stichting Cokopen een prijs betalen voor middensegment woningen die overeenkomt met een BAR van 4,4% - 4,8%.

Simaa

26 jaar, Rotterdam Fotograaf in opleiding

Na ruim een jaar zoeken en niks vinden in de stad waar ik een opleiding volg, ben ik maar in een studentencomplex iets met iemand gaan delen. Maar ik ben eigenlijk te oud om nog in zo’n studentikoze omgeving te leven. Ik zoek iets rustigs ergens in de Randstad, hoeft niet groot te zijn. Maar ik zie nog geen opties.

Wij zijn op zoek naar projecten

Stichting Cokopen wil graag in gesprek komen met ontwikkelaars met middensegment projecten waarvan de startbouw gepland is voor 2024 of Q1 2025.

 

Projecten die aan de volgende criteria voldoen:

 

  • Programmering: middenhuur en/of betaalbare koop
  • Aantal woningen per project: 30 - 120
  • Afmeting woningen: tussen 40m² en 75m² GO
  • Duurzaamheid: voorkeur voor BENG2<=15
  • Bouwwijze: voorkeur voor modulair
  • Locaties: grote gemeenten in Randstad en Brabant

Meer weten?

Cokopen is een effectief middel om langdurig betaalbare middensegment woningen te realiseren. Meer weten? Download onze presentatie voor ontwikkelaars of neem contact op met Hieke Bakker, directeur Stichting Cokopen. 0618470923 of hieke.bakker@cokopen.nl

Download

Cokopen - presentatie